Oldal kiválasztása

Az öt legnagyobb esküvői vendég mítosz

eskuvoi-par

Esküvői mítoszok. Amit semmiképpen nem szabad megtenned, mert különben az egész világ, de a násznép minimum rossz szemmel néz majd rád. Valószínűleg hallottad az alább felsorolt „szabályokat”. De biztosan igazak? Nézzük sorban és romboljuk le együtt a mítoszokat!

1. Nem szabad fekete ruhát viselni

Sokan úgy gondolják, hogy bármilyen fekete ruha bánatot hoz az öröm helyett az ifjú párnak. De hidd el senki sem fogja azt gondolni, hogy az a ruha jobban megfelelt volna  temetéshez, mint egy esküvőhöz.
Jó hírem van. Nyugodtan felveheted a kis fekete ruhádat akár esküvőre is. De arra érdemes figyelned, hogy egy nyári napsütéses lagzin a fekete nem biztos, hogy ideális ruhaszín.

2. A pár alig várja, hogy kérdezd őket az esküvőjükről

Kérdésed van az esküvővel kapcsolatban? Milyen lesz a szállás? Hol lehet parkolni? Lesz gyerekvigyázó a lagzin?
Ne kapd fel a telefont és ne hívd azonnal a a menyasszonyt vagy a vőlegényt! Valószínű, hogy van elég feladatuk a nagy napig. 🙂

Próbáld meg az infót máshonnan beszerezni. Hívd az örömszülőket, kérdezd a koszorúslányokat. Ha mástól nem kaptál választ a kérdésedre csak akkor hívd a párt! De talán még jobb, ha e-mailen kérdezed őket.

3. A saját ötletű nászajándék az sokkal kedvesebb

Csábító lehet párnak olyan ajándékot venni, amely nem szerepel az ő listájukon. Hiszen ez igazán megmutatja, mennyire ismered őket, mennyire nagyszerű ajándékozó vagy. És ez sokkal kreatívabb, mint egy ajándék kiválasztása a listáról, igaz?
Nos, nem igazán. A pár nem véletlenül írt listát. Hidd el, végiggondolták, hogy azokra a tárgyakra van szükségük. Ha mindenképpen szeretnél személyesebb ajándékot, akkor válassz a listáról és vásárolj valami apróságot. És írj mellé egy személyes hangvételű levelet.

4. A meghívás két főre szól

Hacsak az esküvői meghívón nem szerepel vagy a meghívó átadásakor nem beszéltek arról, hogy a meghívás a párodnak is szól, akkor egyedül érkezz.

A párok gyakran korlátozva vannak a létszámot tekintve. Hiszen nem biztos, hogy akár a helyszín vagy a költségvetés lehetővé teszi, hogy mindenki ott legyen az esküvőjükön.

5. Az ifjú pár felel a szállásodért

Nem számít, milyen messzire utaztál az esküvőre, a párnak nem kell fizetnie a szállodádért. Természetesen sok pár megkérdezi a vendégeket, hogy kérnek e szállást az esküvő napjára és ezért foglalnak le több szállodai szobát. Így kedvezőbb áron lesz hol aludniuk a messzebbről érkezett vendégnek. De ez nem azt jelenti, hogy a számlát is nekik kell fizetni.

Ha igénybe veszed az éjszakai szállást, mindenképpen tisztázzátok, hogy a költségek kit terhelnek majd!

A cikk végére érve elmondhatod, hogy közösen szétzúztunk öt esküvői mítoszt! Élvezd az esküvő felejthetetlen és megismételhetetlen hangulatát!

Hasonló bejegyzések

Menyasszonyi ruha a történelemben

Menyasszonyi ruha a történelemben

Ha ma esküvői ruháról beszélünk általában fehér, fodros, lágy esésű ruhára gondolunk. Azonban ez nem mindig volt így. Ahogy a lánykérés és az esküvő úgy a menyasszonyi ruha is rengeteget változott az eltelt évszázadokban. Lássuk, milyen főbb állomásai voltak!...

bővebben
Lánykérés a virtuális valóságban

Lánykérés a virtuális valóságban

Ha valaki ezután a történet után azt mondja neked, hogy a számítógép bolondok nem romantikusak, javítsd ki bátran és meséld el neki ezt a sztorit!A vőlegény számítógépekkel dolgozik. Sokan kockának mondanák. Mégis kieszelt valami szuper romantikusat. Megkérte...

bővebben
9 dolog, amit koszorúslányaid tudni szeretnének

9 dolog, amit koszorúslányaid tudni szeretnének

A testvéred, barátnőid mindig ott voltak veled. Együtt sírtatok és együtt nevettetek. Bármikor segíteni kellett, ők örömmel megtették. Most, mikor az esküvődet tervezed valószínűleg ismét szükséged lesz rájuk.Segítek, hogyan kerülhetsz velük összhangba és hogyan...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük