Oldal kiválasztása

Lánykérés a virtuális valóságban

VR-lany

Ha valaki ezután a történet után azt mondja neked, hogy a számítógép bolondok nem romantikusak, javítsd ki bátran és meséld el neki ezt a sztorit!

A vőlegény számítógépekkel dolgozik. Sokan kockának mondanák. Mégis kieszelt valami szuper romantikusat.

Megkérte barátnőjét, hogy tesztelje az általa készített új futurisztikus világot. A lány felvette a VR szemüveget, kézbe vette az irányító eszközöket és elindult.

A srác bátyja a telefonjával dokumentálta  az eseményeket. Gondosan levideózta, hogy mi történik a a szobában és azt is mi zajlik az animációs világban.
A virtuális séta először egy kézírásos szerelmi jegyzethez vezetett. A barátja ezeket a szavakat vetette a papírra:

„Szeretlek. Mindent imádok benned. A világot jelented számomra. Soha nem akarlak elveszíteni téged. Anyukád és nagymamád jóváhagyásával van egy kérdésem hozzád.”

Ezután egy nyíl vezeti a lányt a táblától jobbra. Itt egy igazi meglepetés vár. Egy lila dobozt talál, nagy rózsaszín íjjal egy talapzaton. Körülötte a zöld fűben világító virágok.
Egy rózsaszín szalagból készített óriási szív rejti az utolsó kérdést. Amint a lány lassan lecsomagolja a szalagot, rájön, hogy mi történik.

Nem akarjuk lelőni a poént, nézd meg a videót!

Hasonló bejegyzések

Menyasszonyi ruha a történelemben

Menyasszonyi ruha a történelemben

Ha ma esküvői ruháról beszélünk általában fehér, fodros, lágy esésű ruhára gondolunk. Azonban ez nem mindig volt így. Ahogy a lánykérés és az esküvő úgy a menyasszonyi ruha is rengeteget változott az eltelt évszázadokban. Lássuk, milyen főbb állomásai voltak!...

bővebben
Az öt legnagyobb esküvői vendég mítosz

Az öt legnagyobb esküvői vendég mítosz

Esküvői mítoszok. Amit semmiképpen nem szabad megtenned, mert különben az egész világ, de a násznép minimum rossz szemmel néz majd rád. Valószínűleg hallottad az alább felsorolt „szabályokat”. De biztosan igazak? Nézzük sorban és romboljuk le együtt a mítoszokat! 1....

bővebben
9 dolog, amit koszorúslányaid tudni szeretnének

9 dolog, amit koszorúslányaid tudni szeretnének

A testvéred, barátnőid mindig ott voltak veled. Együtt sírtatok és együtt nevettetek. Bármikor segíteni kellett, ők örömmel megtették. Most, mikor az esküvődet tervezed valószínűleg ismét szükséged lesz rájuk.Segítek, hogyan kerülhetsz velük összhangba és hogyan...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük