Oldal kiválasztása

9 dolog, amit koszorúslányaid tudni szeretnének

Koszoruslanyok

A testvéred, barátnőid mindig ott voltak veled. Együtt sírtatok és együtt nevettetek. Bármikor segíteni kellett, ők örömmel megtették. Most, mikor az esküvődet tervezed valószínűleg ismét szükséged lesz rájuk.
Segítek, hogyan kerülhetsz velük összhangba és hogyan teheted őket is boldoggá.

1. Mondd el mit vársz tőlük

Mit szeretnél a koszorúslányaidtól? Csak legyenek ott és támogassanak téged az esküvő napján? Vagy legyenek veled a teljes szervezés és és az összes feladat során? Segítsenek menyasszonyi ruhát választani, ötleteljenek veled, hogy melyik esküvői meghívó lenne a legjobb? Segítsenek sütit csomagolni a lakodalmon?

Akárhogy is döntesz, mondd el a koszorúslányaidnak mit vársz tőlük. Így tudni fogják, hogy miben tudnak neked segíteni.

2. Beszélj a koszorúslányaidról másoknak

Hidd el, ők büszkék arra, hogy a koszorúslányaid lehetnek! Így örömmel fogja eltölteni őket, ha mesélsz róluk a barátaidnak, kollégáidnak.

Roppant kellemetlen ha mondjuk egy meghívott kolléga azt gondolja, hogy koszorúslány lesz az esküvődön. Ha hallja, hogy a koszorúslányokról mesélsz, akkor nem éli bele magát a vágyott szerepébe és még időben, sértődés nélkül megbarátkozik a döntéseddel.

Koszoruslanyok
3. Azt akarják, hogy álmaid esküvője legyen

Ne tegyél elsietett feltételezéseket! Ne írj le néhány barátot egyszerűen azért, mert úgy gondolod, hogy nincs elég pénzük ahhoz, hogy az általad megálmodott koszorúslány ruhát megengedjék maguknak.

Bár fontos ismerni a barátok pénzügyi helyzetét, ők is azt akarják, hogy boldog legyél az esküvőd napján. Ezért ne félj megbeszélni velük az aggodalmadat. És valószínű, hogy találni fogtok valamilyen kompromisszumos megoldást.

4. Figyelj, ki mit tud vállalni

A feladatok kiosztásakor ügyelj a koszorúslány életére. Ha valaki sokat utazik a munkája miatta, vagy a kisbabájával foglalkozik, akkor neki nem lesz ideje segíteni minden apró feladat elvégzésében.
Fontos, hogy ezzel a többi koszorúslány is tisztában legyen. Így nem fog feszültséget okozni, ha valakire több feladat hárul. Keresd meg a jó egyensúlyt a feladatok között!

És ne feledd, hogy a koszorúslányokon túl még sok segítőt találsz magad körül. A szüleid, a többi családtag és természetesen a vőlegényed is örömmel segítenek neked.

Bordo-koszoruslanyok
5. Azt akarják, hogy jól álljon nekik a koszorúslány ruha

Ha tudod, hogy az egyikük kellemetlenül érezné magát az általad elképzelt ruhában, akkor keressetek köztes megoldást.

Nem vagy biztos benne, hogy egy ruha minden koszorúslánynak megfelelő lesz? Fogalmazz meg pár iránymutatást. Mondjuk, milyen színű és milyen hosszúságú ruhát szeretnél. Ezután hagyd, hogy ők válasszák ki a pontos stílust.

Ne feledd, neked is az a jó ha minden koszorúslány gyönyörűen és kényelmesen érzi magát.

6. Azt akarják, hogy képzeld magad a helyükbe

Igen, ők és te is azt akarod, hogy az esküvő tökéletesen sikerüljön. De ez nem azt jelenti, hogy egész nap ugráltathatod őket.

Mielőtt megkérdeznéd valamelyik barátodat, hogy hajlandó-e segíteni. Akár a ruha felhajtásában vagy körülbelül 112 díszdoboz becsomagolásában, állj le és gondolkodj: Én megtenném ezt érte? Ez egy jó módszer, hogy a kéréseidet az észszerű keretek között tartsd.

7. Tedd érthetővé a tennivalók listáját

Készítsd el, hogy kinek mit kell csinálnia az esküvő napján.
Ezután készíts egy második listát azokról, akik még felajánlották, hogy segítenek, ha szükséges. Amikor valami váratlan dolog merül fel, akkor az utóbbi csapatra támaszkodj. Így a koszorúslányok biztosan nem lesznek túlterhelve.

8. Azt akarják, hogy maradj a barátjuk

Nyilvánvaló, igaz? Azonban néha, amikor beleragadsz a lakodalommal kapcsolatos feladatokba nehéz tudomásul venni, hogy van egy esküvőn kívüli világ.

Amikor találkozol valamelyik koszorúslánnyal, beszélgessetek másról is ne csak az esküvőről. Hidd el értékelni fogja a figyelmességed! Cserébe, amikor esetleg „ég a ház”, akkor maximálisan számíthatsz rá.

Ha a fenti tanácsokat megfogadod, akkor olyan segítő csapat lesz veled az esküvőd napján, hogy neked más dolgod nem is lesz mint, hogy kimond a boldogító igent.

Hasonló bejegyzések

Menyasszonyi ruha a történelemben

Menyasszonyi ruha a történelemben

Ha ma esküvői ruháról beszélünk általában fehér, fodros, lágy esésű ruhára gondolunk. Azonban ez nem mindig volt így. Ahogy a lánykérés és az esküvő úgy a menyasszonyi ruha is rengeteget változott az eltelt évszázadokban. Lássuk, milyen főbb állomásai voltak!...

bővebben
Az öt legnagyobb esküvői vendég mítosz

Az öt legnagyobb esküvői vendég mítosz

Esküvői mítoszok. Amit semmiképpen nem szabad megtenned, mert különben az egész világ, de a násznép minimum rossz szemmel néz majd rád. Valószínűleg hallottad az alább felsorolt „szabályokat”. De biztosan igazak? Nézzük sorban és romboljuk le együtt a mítoszokat! 1....

bővebben
Lánykérés a virtuális valóságban

Lánykérés a virtuális valóságban

Ha valaki ezután a történet után azt mondja neked, hogy a számítógép bolondok nem romantikusak, javítsd ki bátran és meséld el neki ezt a sztorit!A vőlegény számítógépekkel dolgozik. Sokan kockának mondanák. Mégis kieszelt valami szuper romantikusat. Megkérte...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük